POSTANITE NAŠ DISTRIBUTOR

NASLOVNA » O NAMA

KYK Corporation Ltd. (Predhodno: Yamakai Bearing Ltd) je jedan od najstarijih Japanskih proizvođača kugličnih i valjkastih ležajeva, osnovana je 1952. u Osaki, Japan. Naši svetski poznati ležajevi brenda “KYK” se isporučuju u više od 50 zemalja sveta i imaju široku primenu u inžinjerskoj industriji.
KYK ležajevi zadovoljavaju sve rigoroznije zahteve kvaliteta na tržištu. Pridržavanje strogo definisanim japanskim standardima preciznosti i kvaliteta čine to da KYK predstavlja omiljeni izbor proizvoda.


Vizija

KYK Bearings teže da budu najbolje rešenje u svojoj klasi za klijete koji su u potrazi za kvalitetnim proizvodom. Naš cilj je da obezbedimo pouzdane proizvode zagarantovanih performansi dostupne za različite industrijske primene.


Poruka direktora

Veliki ponos za sve nas u KYK Bearings predstavlja to da smo postali omiljeni izbor mnogih industrija i da zadovoljavamo sve veći kvalitet koje tržište od nas zahteva.

Zadovoljsto klijenata je moto i uložili smo sve svoje napore da premašimo očekivanja naših kupaca. To nam daje priliku da razvijamo i isporučujemo proizvode i usluge koji su cenjeni u svetu. Naša Grupacija stoji na vrhuncu razvoja i konstantno težimo implementaciji međunarodnih standarda kako bi obezbedili izvanredan proizvod za naše kupce.

KYK Bearings proširuje svoje poslovanje do novih granica razvijajući se u jači i koherentniji poslovni subjekt sa još većim fokusom na performanse, konkurentnost, kvalitet i orjentaciju ka klijentima..

Naši ljudi su naša snaga i sa time ćemo nastaviti da pružamo izvrsnost. Mi smo uvek spremni da se suočimo sa novim izazovima a naš uspeh je rezultat posvećenosti naših zaposlenih strogim standardima i kvalitetu.

Za nas, izazovi današnjice su preplavljeni sa novim mogućnosti i uvereni smo da će nam naša pobednička strategija pomoći da proširimo naš globalni otisak u ovim izazovnim vremenima.

R. Yamamoto
Direktor